Halloween 2021 is een COVIDSAFE EVENT!!! *

Welkom op de bestelsite voor de Halloween tochten van de Koninklijke Moedige Bootvissers in samenwerking met Lierinbeeld.

De status van je ticket kan je steeds bekijken via de link in je bevestigings mail.

Belangrijk: betaal je ticket tijdig via overschrijving, je krijgt een bevestiging nadien. Betalen aan de kassa is niet mogelijk de avond zelf!
Heb je geen bevestig gekregen na de betaling van je ticket, dan is je bestelling niet opgenomen en zijn er geen plaatsen voorzien. De tickets worden dan terug vrijgegeven.
Geef ons ook even om alles te verwerken en kijk ook in je spam folder voor de mail met betalings gegevens (die krijg je binnen de 15 minuten na de reservatie)

Dit jaar is er ook elk uur één VIP Boot (Hierop zijn 20 plaatsen en er is Cava voorzien op deze boot! Deze boot vertrekt als eerste en zal optimaal van het evenement kunnen genieten).

Ticket prijs: Gewoon Ticket 10€, Vip Boot 400€

Alle medewerkers zijn gekleed volgens een bepaald thema!

Je kan de avond zelf nog langskomen mochten er plaatsen vrij komen door mensen die niet komen opdagen of zouden annuleren.

Vertrek op 31 oktober is als volgt:

Boot 1 en 2: inschepen 10 minuten voor het aangegeven uur
Boot 3 en 4: Inschepen op het aangegeven uur
Boot 5 inschepen 5 minuten na het aangegeven uur.

Vertrek uren: 19u, 20u, 21u, 22u, 23u

Dit wil zeggen: WEES OP TIJD!!! De boten wachten niet en eens vertrokken komt de boot ook niet terug, we werken met een zeer stikt schema.

* Dit evenement is een COVID SAFE evenement. iedereen dient aan de maatregelen te voldoen. Mensen zonder geldige covid documenten zullen geen toegang krijgen tot het evenment!!!
Dit wil zeggen dat zonder vacinatie certificaat of geldige PCR test je niet op de boot kan. Wij scannen iedereen zijn certificaat voor het opstappen. Geen certificaat of geen geldig certificaat is geen toegang
!!!
Geen geldig certificaat voor je opstapt betekent ook geen terugbetaling van het ticket!