Vriendelijkste handelaar 2017 verkozen

Kessel, Nijlen: Op dinsdag 10 april werden in het Zwitsers eethuis Bärgli in Nijlen de vriendelijkste handelaars van: Antwerpen, Berlaar, Boechout, Boom, Duffel, Edegem, Hove, Lier, Mortsel, Nijlen en Ranst bekend gemaakt en gehuldigd. William Boeva was de gastheer van de avond en zorgde voor de nodige ‘Komedie’.
Voor Lier werden  Superette Ninette,  Schoenmakerij Grijp,  Lingerie Gigi,  De Snoepdoos genomineerd. Superette Ninette werd de vriendelijkste handelaar 2017.

Verkiezing
Alle handelaars die op www.handelsgids.be staan hebben het hele jaar een banner gehad: Stem ons tot vriendelijkste handelaar. Iedereen kon dus een stem uitbrengen.
Tijdens de Lente- en eindejaarsactie van Handelsgids werden miljoenen deelnemingsformuliertjes met een logincode alsook duizenden affiches uitgedeeld aan de kmo’s. Dit zijn twee gratis acties waar alle handelaars kunnen van genieten. Telkens een klant van een KMO meedeed met één van deze acties werd aan hen gevraagd ook een quotering te geven voor zijn of haar klantvriendelijkheid. Dit is aan meer dan 200.000 handelaars gevraagd. Uiteindelijk kwamen 5.587 handelaars in Vlaanderen aan voldoende stemmen om kans te maken op de titel van Vriendelijkste Handelaar
Om de Vriendelijkste Handelaar te kunnen worden, moest de handelaar van minstens 50 verschillende klanten een quotering krijgen.

De uitslag
Antwerpen: J&J Fashion, De Gouden Ram, Comfortschoenen Verhulst.
Berlaar: Broodjeszaak Gangelberg, ‘t Volle Bakske, Schoenen Conny, HeKa Fotografie. 
Boechout:  In Den Boerenhandel, Brood en Banket St Jozef.       
Boom: Lauriks Interieur-Decoratie, Bakkerij Juliens, Bagage, Bakker Wim & zoon.
Duffel: Haarstudio Anja , Slagerij Bruyninckx-Heylen bvba, Van de Velde Fietsen , Joleen.             
Edegem: Elke’s broodjeshuis, De Schrans, Total Edegem.
Hove: Elly Bakkerij, Radio Frekwent VZW, Lotus Travel.
Lier : Superette Ninette , Schoenmakerij Grijp, Lingerie Gigi, De Snoepdoos.
Mortsel: Jef’s Hairdesign, Slagerij Decruyenaere, Bloemen Madilux.
Nijlen: Bärgli Zwitsers Eethuis, Brasserie 't Wit Huys, Mania Nijlen, Garage Louis Vervoort en  Apotheek De Statie.
Ranst: Houthandel Van den Heurck,  Angenies, Optiek Jan Sels.

De Vriendelijkste Handelaars van 2017 ontvingen een Award dat hij of zij in hun zaak kan tentoonstellen. Verder kregen de winnaars extra advertentieruimte op handelsgids.be t.w.v. €600.. De 2de, 3de en 4de plaats kregen een advertentieruimte van €300 aan reclamebudget.

De avond werd afgesloten met een receptie en netwerkmoment. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Fotoreportage...

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet