Open Coffee bij badkamerspecialist Steylaerts

Fotoreportage...

Lier: De laatste Open Coffee van 2018 ging door in de showroom van badkamer specialist Steylaerts.
Dave Cools van UNIZO verwelkomde de aanwezige ondernemers.

Patrick Steylaerts verwelkomde op zijn beurt de meer dan tachtig aanwezigen. “Welkom in onze nieuwe toonzaal van ongeveer 2.500 m². Sedert wij op 30 juli 2018 zijn open gegaan is het aantal bezoekers op deze site verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode in Berlaar vorig jaar. De verkoop is ook gestegen maar helaas nog niet verdubbeld. Steylaerts is de nr1 in badkamer renovatie. Wij werken ongeveer 900 projecten op één jaar. Daarnaast zijn wij ook een grote speler in tegels. Zowel professionelen als particulieren zijn bij ons welkom”, zegt Patrick Steylaerts.

Open Coffee
Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie. Meer informatie: www.open-coffees.be
“Maandelijks komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Je kan in Lier terecht op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen), telkens op een andere locatie”, zegt organisator Dave Cools. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet