Eerste horecabeurs in Lier krijgt weinig bezoekers

Fotoreportage...

Lier: De Lierse afdeling van Horeca Vlaanderen en stad Lier sloegen de handen in elkaar voor de organisatie van een Lierse horecabeurs in CC De Mol. De standplaatsen op de beurs bleven voorbehouden voor Lierse handelaars, producenten, leveranciers en dienstverleners. De Lierse horecabeurs is gratis. Bezoekers zijn horeca-uitbaters in de ruime zin: cafés, restaurants, frituren, snackbars tot grootkeuken uit regio Lier.

Schepen Rik Verwaest: “De vele en diverse Lierse horecazaken zijn een handelsmerk van Lier en een blijvende troef voor de aantrekkingskracht en de beleving van onze mooie stad. Daarom wilden we de horeca-uitbaters uit Lier en omgeving via een beurs in contact brengen met andere lokale Lierse ondernemers die producten of diensten kunnen leveren om hun zaakvoering verder te versterken of om expertise uit te wisselen en onderling te netwerken.” 

Ook Horeca Vlaanderen is enthousiast over het genomen initiatief. Matthias De Caluwe, CEO Horeca Vlaanderen: “We juichen het initiatief van de stad Lier enorm toe aangezien ze op deze manier een platform bieden waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Want Horeca laat een stad bruisen, het is het peper en zout van de samenleving. Dat een lokaal bestuur hier nu ook effectief stappen zet voor de promotie van de lokale horeca is belangrijk. Daarom ondersteunen we dit en kan je op onze Horeca Vlaanderen-stand terecht voor alle vragen over de mooiste sector van het land: van het starten van een zaak tot vragen over de horecawetgeving. Wij staan voor onze ondernemers klaar!”

Niettegenstaande de stad ongeveer 1.100 uitnodigingen had gestuurd was er betrekkelijk weinig volk op dit evenement langs gekomen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet