Prijsuitreiking Cycling Dinner-fietsroutes

Lier: Tijdens de periode 4 april 2018 tot 30 september 2018 namen  3.712 fietsers deel aan Cycling Dinner. Van start tot einde genoten ze tijdens een dagje actieve recreatie van culinaire hoogstandjes.
Aan deze culinaire tochten naar Mechelen en naar Oelegem was een wedstrijd verbonden waar 1.370 fietsers aan deelnamen. Griet Goethals uit Eeklo en Christin van den Broeck uit Duffel kwamen als winnaars uit de bus. Als prijs overhandigt schepen voer toerisme Rik Verwaest hen elk een voucher voor een overnachting voor twee in Hof van Aragon of Best Western Plus Zimmerhof.

Nieuwe route
Voor het tiende jaar op rij introduceert Visit Lier een nieuwe Cycling Dinner-route. Het traject naar Heist-op-den-Berg is een afwisselend en rustig parcours van 55 km langs de Grote Nete, landelijke wegen, het pittoreske Gestel, Beerzelberg en het Provinciaal domein Averegten. De route van 51 km naar Mechelen wordt hernomen, zodat fervente fietsers kunnen kiezen tussen twee fietslussen. Naast de traditionele wedstrijdvragen komt er dit jaar een fotowedstrijd bij. Elke week worden twee hippe hesjes uitgedeeld aan de makers van de beste foto gerealiseerd tijdens de Cycling Dinner-avonturen en gedeeld op Instagram met #CyclingDinnerLier. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet