Lier4Business Netwerkevent

Fotoreportage...

Lier: Het netwerkevent Lier4Business was op vrijdag 15 maart te gast op het Stadhuis van Lier.
“De ondernemers informeren en een positieve interactie tussen ondernemers stimuleren zodat de Lierse ondernemers elkaar en de info van de stad Lier nog beter kunnen leren kennen” is één van de doelstellingen van Lier4Business.

Leo Deprince, een van de initiatiefnemers, verwelkomde de aanwezigen en stelde de gastspreker voor. Mark Binnemans (ex-Antilope) gaf een boeiende uiteenzetting over ‘Hoe Antilope De Bie werd’.
Na de uiteenzetting volgde een gestructureerd netwerk gebeuren waar iedereen zich aan iedereen kon voorstellen.

Lier4Business
De vereniging Lier4business is sinds voorjaar 2017 gegroeid uit de ondernemersverenigingen Antwerpsesteenweg en Mechelsesteenweg en is er vandaag voor alle B2B bedrijven van Lier en Koningshooikt.

De ondernemersvereniging Lier4business vertegenwoordigt vanaf september 2017 de Lierse B2B ondernemers binnen de Lierse Economische Raad. Ze zorgt voor de informatiedoorstroming van de Lierse Economische Raad en de Cel Economie naar haar leden. Hierbij wenst ze een positieve interactie tussen de leden-ondernemers te stimuleren.

De oorspronkelijke verenigingen Mechelsesteenweg en Antwerpsesteenweg werden enkele jaren geleden opgericht met als specfiek doel om met een actieve participatie, de economische actoren (KMO’s, handelsondernemingen, horeca,…) van de Mechelsesteenweg en de Antwerpsesteenweg te vertegenwoordigen binnen de Lierse Economische Raad.

Vandaag zal de nieuwe vereniging Lier4business diezelfde rol opnemen voor álle Lierse B2B ondernemingen voor wat betreft aangelegenheden van gemeenschappelijk economisch belang. Hierbij zal ze eveneens voeling houden met de problematiek van andere economische groeperingen die ook in de Economische Raad vertegenwoordigd zijn.

Initiatiefnemers voor Lier4Business zijn Claudia De Moor, Leo Deprince, Karine van der Sluis en Dimitri Baeten. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet