Lierse vrijwilligers ontvangen op stadhuis

Fotoreportage...

Lier: Op de laatste dag van de week van de vrijwilliger werden Lierenaars, die zich dag dagelijks inzetten voor verschillende verenigingen, uitgenodigd op het stadhuis. Burgemeester Frank Boogaerts, omringt door enkele schepenen, verwelkomde de talrijk opgekomen vrijwilligers.

“Het was een week om alle vrijwilligers te bedanken. Te bedanken voor hun niet-aflatende inzet . Het kan gaan binnen de eigen vereniging die  culturele, sportieve, sociale activiteiten ontplooit voor de gemeenschap. Of voor een goed doel, of voor de buurt, voor bepaalde categorieën van mensen, of om de Stad te helpen bij het realiseren van bepaalde doelstellingen.  Eén ding hebben al deze vrijwilligers gemeen: zij doen het uit vrije wil, in hun vrije tijd, onbezoldigd  en met veel inzet en enthousiasme”, begint de burgemeester zijn toespraak.
“Wij beseffen maar al te goed dat het werk van de talloze vrijwilligers in onze huidige samenleving van het allergrootste belang is. Zonder jullie belangeloze en dagelijkse inzet, zou het leven er voor velen onder ons er een stuk minder aangenaam uit zien. Jullie zijn een voorbeeld voor iedereen en ik zeg hiermee in naam van het College van Burgemeester en Schepenen en in mijn persoonlijke naam een  heel oprechte dikke merci  voor de inzet, de hulp, onbaatzuchtig en gratis, dag in dag uit. Ik hoop  en ben ervan overtuigd nog vele jaren op jullie te mogen rekenen”, besluit de burgemeester.
De ontvangst werd afgesloten met een uitgebreide receptie. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet