Pallieterfeesten gaan door in feesttent

Lier: Na een zware brand die de grote hangar van het tuinaanlegbedrijf Baeten totaal in de as legde gaan de 23ste Pallieterfeesten, die normaal plaats vinden in deze hangar, toch door.
“Wij verhuizen onze activiteiten naar een grote tent aan de overzijde van bedrijf (Hulststraat 74) waar normaal de buitenactiviteiten plaats vinden. Merendeel van de activiteiten kunnen doorgaan. Alleen is er wat minder plaats voor de foodtrucks. De mechanische stier kan spijtig genoeg ook niet geplaatst worden”, zegt Robin Baeten, zaakvoerder van het tuinaanlegbedrijf en mede organisator van de Pallieterfeesten.

Pallieterfeesten vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019
Initiatienemer Robin Baeten legt uit.
“We starten onze kermis op vrijdag avond omstreeks 20 uur met Grand Café Pallieter met Vinylavond. DJ ’t Krakend Pinneke draait plaatjes zoal toen. Je mag gerust je eigen plaatjes meebrengen. We sluiten vrijdag af met de Pallieterfuif en Team Industral.”
“Zaterdag beginnen we al om 17 uur met een foodtruck festival. Er is een outdoor lasershooting voorzien, er zijn springkastelen en je kan een ritje maken op een pony. ’s Avonds is er een Retro Videoparty met Chris Barrow. Bij de retro tracks speelt hij de originele videoclips. Nadien speelt Mission Kowalski een coverband.”
“Op zondag brengen we een namiddag en avondvullend programma. We beginnen om 13.30uur met het Liers Kampioenschap Kubb; Inschrijven op www.hulstsepallieters.be. Ook buikschuiven is terug van weggeweest. Verder bieden we springkastelen, pony rijden, foor truck festival en een outdoor lasershooting. In de feestruimte is er een rustige kaartprijskamp voorzien. ’s Avonds is er de Tiroler Après-Skiparty met DJ Strixke.” Elke dag inkom gratis. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet