Paterkeskermis 22, 23, 24 en 25 augustus 2019

Lier: De tent voor Paterkeskermis wordt voor de 22ste maal opgezet op de parking aan de Ernest Staeslei naast de kerk van het H.Kruis in Lier. Alle dagen gratis inkom.

De kermis komt geleidelijk op gang met het “proeftappen” op donderdag 22 augustus.

De feestvreugde barst los op vrijdag 23 augustus. In de namiddag zijn er gratis pannenkoeken bij één consumptie. Om 20.00 uur openen de Paterkes de kermis officieel, gevolgd door optredens van Rune, Lost Souls and Friends met een gastoptreden van Rudt Jones. De avond wordt afgesloten door DJ Jakke.

Zaterdag 24 augustus wordt er gestart om 14.00 uur met een ‘plezante bingo’. Om 17.00 uur vertrekt de Paterkesstoet met de Lierse Keersters, de Reuzen en de Palietertoeters. Vanaf 21.00 uur treedt het duo Fair Play op. Nadien is het de beurt aan Ronny Lee. De avond wordt opnieuw afgesloten door DJ Jakke.

Zondag 25 augustus begint al om 8.00 uur met een grote rommelmarkt in de straten rond het feestgebeuren. Dit jaar wordt de rommelmarkt ingericht door café “Plezanten Hoek”. Van 14.00 tot 18.00 uur is er in de tent een DJ set van Danny van Tichelen. Vanaf 21 uur is er een schlagerparade met Johan Van Mechelen, Pino Baresi en Ive Rénaarts.

Elke dag zijn er mosselen of een koude schotel te verkrijgen in de eettent. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet