Hulstse Pallieters vieren Pallieterfeesten

Lier: Voor de 23ste maal vieren de Hulstse Pallieters hun Pallieterfeesten op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2019. Feestlocatie: Hulststraat 74 te Lier. Elke dag inkom gratis.
Initiatienemer Robin Baeten legt uit.
“We starten onze kermis op vrijdag avond omstreeks 20 uur met Grand Café Pallieter met Vinylavond. DJ ’t Krakend Pinneke draait plaatjes zoal toen. Je mag gerust je eigen plaatjes meebrengen. We sluiten vrijdag af met de Pallieterfuif en Team Industral.”
“Zaterdag beginnen we al om 17 uur met een foodtruck festival. Er is een outdoor lasershooting voorzien, er zijn springkastelen en je kan een ritje maken op een pony. ’s Avonds is er e Retro Videoparty met Chris Barrow. Bij de retro tracks speelt hij de originele videoclips. Nadien speelt Mission Kowalski een coverband.”
“Op zondag brengen we een namiddag en avondvullend programma. We beginnen om 13.30uur met het Liers Kampioenschap Kubb; Inschrijven op www.hulstsepallieters.be. Ook buikschuiven is terug van weggeweest. Verder bieden we springkastelen, pony rijden, foor truck festival en een outdoor lasershooting. In de feestruimte is er een rustige kaartprijskamp voorzien. ’s Avonds is er de Tiroler Après-Skiparty met DJ Strixke.” (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet