Open Coffee in Raadzaal

Fotoreportage...

Lier: De laatste Open Coffee van dit seizoen ging door in de Raadzaal waar maandelijks de gemeenteraad vergadert. Dave Cools, organisator van het evenement, verwelkomde de aanwezigen op deze Open Coffee. 
Gastheer en schepen voor lokale economie, Rik Verwaest, verwelkomde op zijn beurt de aanwezige ondernemers. In een korte toespraak wees Verwaest op het belang van de lokale economie. Hij onderstreepte ook de inspanningen die door het stadsbestuur gedaan worden om de lokale economie te bevorderen.

De eerste Open Coffee van volgend seizoen gaat vermoedelijk door op de tweede donderdag van oktober 2019 in de kantoren van SBB Boechout.

“Maandelijks  komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Normaal kan je in Lier terecht telkens op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen). Telkens op een andere locatie die je in de kalender kan terug vinden”, legt organisator Dave Cools uit. De eerstvolgende Open Coffee zal doorgaan bij SBB in Boechout.

Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie.
(MSL/foto’s MSL - SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet