Er waait een nieuwe wind door Kerselaer Kermis

Lier: Van 26 juli tot 28 juli 2019 richten de Kerselaer Vrienden hun jaarlijkse kermis in. Marc op de Beeck stelde met een verjongd bestuur Kerselaer Kermis voor. Een evenwicht tussen vernieuwing en beproefde formules. De kermis blijft dagelijks gratis toegankelijk.

Vrijdag avond begint al met iets nieuws. Vanaf 18 uur kan je in de tent terecht voor een grote mosselsouper. Mosselen met frieten aan 20 euro per persoon. Voor wie geen mosselen lust is kip met sla en frieten of een koude schotel voorzien. Een kinderportie is verkrijgbaar aan 12 euro.
Vanaf 20 uur gaat een grote bingo, met mooie prijzen, van start. Buiten kan je genieten in de loungebar met jaren 90 muziek.

Zaterdag begint om 14 uur met een kaartnamiddag met geldprijzen. Om 20 uur start de ambiance avond met de Prins Junior Band. Omstreeks 22 uur zal de Italiaanse charmezanger Pino Baresi samen met Wendy D’Joos het publiek animeren. Nadien en vermoedelijk omstreeks 23 uur zullen de Romeo’s de tent in vuur en vlam zetten. De Prins Junior Band sluit de avond af.

Zondag wordt de langste dag van Kerselaer Kermis. Vanaf 8 uur kan je terecht op de gigantische rommelmarkt. Momenteel noteerde wij al 300 inschrijvingen. Er kunnen nog minstens 100 standhouders bij.
Vanaf 12 uur is er een Free Podium met DJ contest. DJ Pierox, DJ Umberto, DJ Neozz, Rejax en Caspro zullen van de partij zijn.
Voor de kinderen is er vanaf 14 uur diverse animatie. De kids kunnen genieten van oldtimer tractor ritjes, springkastelen, een viskraam, kindergrime en diverse workshops.
Na het grote succes van vorig jaar zal DJ Ian Rothbart Charanga tussen 14 en 18 uur de Salsa fuif leiden. Om 18 uur is een optreden van Lina voorzien.
Vanaf 18.30 uur is er een optreden van Stray Kitten and The Alleycats . Nadien omstreeks 21 uur neemt coverband Level Six over. Rond 23 uur neemt de Belgische Dance formatie 2Fabiola het podium over.
De kermis wordt afgesloten met de beste DJ’s die voor een gepast einde zorgen.

Eettent
Op zaterdag en zondag kan je terecht in het bakkraam voor hamburgers, hotdogs, belegde broodjes en allerhande lekkernijen. (MSL/foto’s MSL-SDW)

Meer informatie: www.kerselaerkermis.beinfo@kerselaerkermis.be – tel 03/480.00.53

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet