Gerry Weber opent op nieuwe locatie in totaal nieuwe outfit

Lier: Kledingzaak Gerry Weber opende zijn deuren op een nieuwe locatie in de Antwerpsestraat 29 dichter bij het centrum. Het is de eerste winkel in België die volgens het nieuw, exclusieve design werd uitgerust.

“Na twaalf jaar in de brede Antwerpsestraat zoeken wij iets meer de drukte op en schuiven dichter naar de Grote Markt in de smalle Antwerpsestraat, een winkelstraat die volop aan het openbloeien  is. Met de moeilijke tijden die de Retail beleeft zijn wij ervan overtuigd dat we met modernisering vooruitkijken naar de toekomst. Inzetten op vernieuwing en door een persoonlijke service te bieden aan al onze klanten, blijft de sleutel tot het grote succes waartoe kledingzaak Gerry Weber zich heeft opgewerkt”, zegt storemanager Wendy Van Uffelen.

Wendy Van Uffelen, die 12 jaar geleden de winkel opstartte in Lier, neemt met grote gedrevenheid haar vaste team Sandra en Marina mee naar de nieuwe locatie Antwerpsestraat 29.
“Samen staan we klaar om al onze klanten het beste te kleden met professioneel en persoonlijk advies!”
Burgemeester Frank Boogaerts kreeg de eer om het nieuwe winkelpand officieel te openen. “Ik ben blij dat onze Antwerpsestraat er een nieuwe, mooie winkel bijheeft. Het verheugt mij ook dat ik zie dat de ganse voorgevel totaal is opgesmukt.”

Tijdens het openingsweekend van 16, 17 en 18 mei zijn er tal van speciale acties te beleven vergezeld van een hapje en drankje. (MSL/foto’s MSL)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet