Gustaaf Van Regenmortel en Marguerite Janssens zestig jaar getrouwd

Lier: Gustaaf Van Regenmortel (81) en Marguerite Janssens (81) vierden hun diamanten huwelijksjubileum. Bij deze feestelijke gebeurtenis ging schepen voor bevolking Rik Pets het echtpaar feliciteren namens de stad Lier en namens het Koningshuis. Het Paleis stuurde een oorkonde, de stad Lier schonk hen centrumbonnen ter waarde van zestig euro.

Gustaaf is afkomstig van Nijlen, Marguerite werd in Lier geboren. Ze ontmoetten elkaar tijdens ‘Schippekes’ kermis.

Gustaaf baatte eerst het café ‘Sport’ van zijn ouders uit. Daarna werkte hij achtereenvolgens bij Cuyckens in de schrijnwerkerij, in een wijndistillerie in Boechout, bij Sidal in Duffel en tenslotte 37 jaar bij Bell Telephone waar hij eerst in het productie ijzermagazijn stond en daarna chef magazijnier werd. Tot slot van zijn loopbaan was hij betrokken bij de productie van condensatoren.

Marguerite begon haar loopbaan in Stuivenberg hospitaal. In 1966 kwam ze naar het OCMW ziekenhuis in Lier waar ze werkte in de afdeling heelkunde. Daar werd ze na vier jaar diensthoofd. Nadien stapte ze over naar de sterilisatie afdeling. Na 37 jaar ging ze daar met pensioen.

Marguerite en Gustaaf kregen één zoon Rudy. Ondertussen zijn er twee kleinkinderen, David en Eve(lyne). Zij zorgden op hun beurt voor drie achterkleinkinderen Elle, Flore en Isa.

Op reis gingen ze gewoonlijk met de wagen. Zo brachten ze hun verlof 45 jaar in Italië door en verbleven 40 jaar in hetzelfde hotel aan het Garda meer. In Duitsland gingen ze 15 jaar naar Cochem aan de Moezel waar ze ook steeds bij dezelfde mensen logeerden.

In zijn vrije tijd speelde Gustaaf voetbal. Eerst bij Lierse, daarna bij Heist op den Berg en ton slotte ook bij Nijlen.

Nu blijven ze rustig thuis en genieten samen van al wat het leven hen nog te bieden heeft, samen de tuin onderhouden, samen het huishouden doen en samen eens lekker gaan eten. (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet