Open Coffee in het Spui

Fotoreportage...

Lier: In mei ging de Open Coffee door in het historische Spui in Lier. Dave Cools verwelkomde de aanwezigen op deze Open Coffee die in het teken stond van vijfentwintig jaar Home Sweet Home.
“Home Sweet Home is de fietsende makelaar, met kantoren in Lier en in Deurne-Zuid, en gericht op de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Ter gelegenheid van vijfentwintig jaar Home Sweet Home, gelegen aan de Arthur Vanderpoortenlaan 15 te Lier, zijn we verheugd iedereen te mogen verwelkomen in het Spuihuis.
Recent nam één van onze makelaars succesvol deel  aan het programma Huizenjagers . Ons mission statement is uw vastgoed te verkopen, zonder kopzorgen. We nemen de klanten alle zorgen uit hun handen en zijn een one-stop-shop voor iedereen die zijn woning wil verkopen of verhuren”, zegt Liesbeth Maas, zaakvoerder van Home Sweet Home. (www.home-sweet-home.be)

“Maandelijks  komen we samen om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en onze bedrijven voor te stellen. Normaal kan je in Lier terecht telkens op de tweede donderdag van de maand (uitgezonderd feestdagen). Telkens op een andere locatie die je in de kalender kan terug vinden”, legt organisator Dave Cools uit.

Een Open Coffee is een samenkomst van zelfstandige ondernemers die formeel, maar op een vriendelijke en laagdrempelige manier, willen netwerken tijdens een kop koffie.
(MSL/foto’s MSL - SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet