Schitterende afsluiter voor Lier Centraal XL: K3 en Sam Gooris

Fotoreportage...

Lier: Tijdens het laatste concert van Lier Centraal werd aan de kinderen gedacht. De namiddag begon met een kinderdisco. Een ballonclown toverde verschillende ballonnen figuren. Verder waren er springkastelen, een schminkstand en heel wat toffe attracties.  Tegen het optreden van K3 liep de Grote Markt helemaal vol. Niet alleen kinderen met of zonder ouders maar ook jong volwassenen verdrongen zich voor het podium om een glimp van hun idolen op te vangen. De kleinsten werden op de schouders van de papa of mama getild om toch maar iets te kunnen zien. Misschien had het podium iets hoger mogen zijn. Iedereen genoot van het begin tot het einde. Na het optreden van K3 verlieten veel kinderen de Grote Markt.
Sam Gooris entertainde het jonge en al wat oudere publiek op voortreffelijke wijze. Na dit optreden was er nog muziek tot 22 uur voorzien. Een schitterende afsluiter voor een al even schitterende editie van Lier Centraal.

Lier Centraal XL kijkt terug op succesvolle eerste editie
Voor elk concert was er een volle Grote Markt. Wat ontstond als een klein stadsfestival is uitgegroeid tot een volwaardig festival met grote namen op de affiche. Met Stan Van Samang, Laura Tesoro en Jelle Cleymans wist de tweewekelijkse Lierse concertreeks 30.000 bezoekers naar de Grote Markt te lokken.
“Uiteraard zijn we erg tevreden. Onze partner vzw Vwala, de vele vrijwilligers, de artiesten én het publiek waren top. We mogen ook de weergoden danken voor deze prachtige zomer. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten na zo’n eerste editie. We gaan dan ook in het schepencollege en de gemeenteraad de nieuwe formule grondig evalueren. Daarna kunnen we met volle goesting editie 2020 voorbereiden”, zegt schepen van Evenementen Rik Verwaest. (MSL/foto’s MSL-SDW)

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet