Fietselieren 27ste editie: fietstocht voor het ganse gezin.

Lier: Op zondag 8 september 2019 richt de Landelijke Gilden Gewest Lier samen met de Landelijke Gilde KVLV – KLJ Lier-Noord voor het 27ste jaar Fietselieren in.

“Fietsen over rustige, veilige en volledig bewegwijzerde trajecten. Kennismaken met de mooiste landelijke plekjes in het Pallieterland van Felix Timmermans met animatie, drank- en eetgelegenheid bij vertrek en aankomst en op de stopplaats. Zoals gebruikelijk voorzien wij zo wat halverwege een stopplaats in. Dit jaar is onze keuze gevallen op het gewezen tuinbouwbedrijf van Leo Vervloet aan de Rosendaalweg in Sint Katelijne Waver waar een hapje en een drankje voorzien is”, zo omschrijft de Landelijke Gilde Gewest Lier de 27ste editie van Fietselieren.

“Een grote troef van Fietselieren is dat wij elk jaar andere routes uitwerken. Wij stappen ook af van de klassieke fietsknooppunten. We vertrekken dit jaar vanuit het Parochiecentrum Heilig Hart aan de Eeuwfeestlaan in Lier voor een fietstocht van 25 of 45 kilometer. Vertrekken kan je vanaf 9 uur tot 15 uur. De tocht van 25km gaat richting Duffel langs de Nete via Walem terug naar Lier.
De fietstocht van 45km gaat richting Koningshooikt, OLV Waver, Mechelen, Walem en zo terug naar Lier. Tijdens de twee tochten kan je het natuurreservaat De Jutse Plassen bezoeken”, verduidelijkt Luc Florus.

Deelname prijs drie euro inclusief een drankje en een gezond aandenken. Kinderen tot twaalf jaar gratis.
Eten en drinken is beschikbaar bij vertrek en aankomst en bij de stopplaats in Sint Katelijne Waver. (MSL/foto’s SDW-MSL)

Meer informatie: www.fietselieren.be

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet