Felix Da Housecat op BALder Zomer

Fotoreportage...

Berlaar: Vanaf 16 uur was het feest op het dorpsplein van Berlaar. Honderden electro, house en techno liefhebbers wilden geen enkele DJ missen. Heel wat bekende nationale en internationale namen stonden op de affiche. Top of de bill was natuurlijk  Felix Da Housecat.

Het feest begon met DJ Milano. Onder het motto “Music is the answer” bracht hij dance, latin-house, club, r&b, retro, 80’s-90’s muziek. 
Nadien namen DJ Gee en Sakso over. Gee is gekend als resident DJ in La Rocca en treed inder andere ook op in Ibiza. Sakso bracht weeral iets speciaals. Hij gaf, zoals steeds, de set een tikkeltje extra live touch.
DJ Wout nam daarna vlot over. Hij was resident DJ in Carat en Illusion. Ondertussen draait Wout op Tomorrowland,  La Rocca, Summerfestival en meer van die grote namen.
DJ Licious, bekend van op Tomorrowland Mainstage, was de volgende in de rij. Onder het motto “House is where the heart is. Home is where the house is”, bracht hij house muziek van over de hele wereld.
Als kers op de taart en top of the bill was het de beurt aan de enige echte Felix Da Housecat. De excentrieke DJ uit Chicago is een absolute topper, met een enorme staat van dienst. Hij heeft een uitstekende neus voor de hipste electro, house of techno. Hij sloeg erin om in een oogwenk het  publiek uit z’n dak te laten gaan. (MSL/Foto’s MSL-SDW)

 

 

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet