Frans Ceulemans en Hilda Cools 65 jaar getrouwd

Lier: in het WZC Paradijs vierden Frans Ceulemans (88) en Hilda Cools (87) hun briljanten huwelijksjubileum. Bij deze toch wel speciale gebeurtenis ging schepen voor bevolking Rik Pets het echtpaar feliciteren namens het Koningshuis en namens de stad Lier. Het paleis schonk hen een medaille met de beeltenis van de vorsten.

Hilda en Frans zijn beiden geboren in Duffel. Frans werkte tot aan zijn pensioen bij de Intercom. Hilda verzorgde het eigen huishouden. Het echtpaar kreeg twee dochters Ingrid en Anita. Ondertussen zijn er vier kleinkinderen, drie jongens en één meisje.
Frans had maar een grote hobby: tuinieren. Al zijn vrije tijd besteedde hij aan zijn tuin die steeds helemaal in orde was. Hij heeft altijd konijnen gehouden. “Mijn zwaarste konijn woog acht kilogram”, zegt Frans fier.
Hilda ontpopte zich als kleermaakster voor de ganse familie. Voor al het breiwerk tijdig klaar te krijgen kocht ze een breimachine.
Hilda en Frans gingen nooit op reis. Tot een van de kleindochters naar Canada gaan wonen is. Van toen zijn ze regelmatig naar Canada gevlogen.
Nu genieten ze samen van de rust in het Paradijs. (MSL/foto’s MR)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet