Weekend van de Klant

Lier: Ondernemersorganisatie UNIZO en handelsfederatie Comeos organiseerden op zaterdag 5 en zondag 6 oktober de derde editie van het "Weekend van de Klant". UNIZO directeur Provincie Antwerpen Sofi Van Ussel en Rik Verwaest, schepen voor Lokale Economie Lier openden het  weekend officieel.

“Wij proberen op een actieve manier het lokale ondernemerschap te ondersteunen. Ter gelegenheid van het weekend van de klant hebben wij hier een fotostand geplaats. De mensen kunnen zich gratis laten fotograferen. Met de QR code die ze krijgen kunnen ze nog een prijs winnen”, zegt Sofi Van Ussel. “Er zijn vijf centrumbonnen van elk vijftig euro geschonken door de stad en vijf winkelbonnen van vijfentwintig euro geschonken door UNIZO, te winnen”, voegt Jos Tobback er aan toe.
“Dit weekend wordt ook ingezet op beleving. Bij een heel aantal Lierse handelaars zal je dit weekend onder handen genomen worden door de leerlingen van het Atheneum Lier, Campus Louis Zimmer. Zij zorgen voor grime, make – up, massages, haar – en handverzorging bij de deelnemende handelaars.
Dit alles kadert in de campagne ‘Winkel Hier”. Met deze actie, die we in juni startten, willen we de consument duidelijk maken hoe belangrijk het is om lokaal te kopen. Uit een studie die wij hebben laten uitvoeren blijkt dat wanneer elke Vlaming honderd euro meer zou kopen in de lokale winkels dit een enorme positieve weerslag zou hebben op de tewerkstelling”, besluit Van Ussel. (MSL/foto’s MSL)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet