Mc Donalds opent op Grote Markt

Lier: Op een minimum van tijd plaatste de fastfood keten Mc Donalds een restaurant in het midden van de Grote Markt. Het was wel een mini restaurant dat daar geplaatst werd om een jonge fan zijn droom te verwezenlijken.

De gelukkige was Dries Avonds (11). Hij werd samen met zijn ouders thuis afgehaald niets vermoedend van wat hem te wachten stond. De eerste woorden die hij kon zeggen toen hij op de Grote Markt toekwam waren “kei-cool”.
“In mei schreef ik een brief naar Mc Donalds met de vraag of er Mc. Donalds in Lier kon komen. Ik maakte een tekening van de opening van een nieuw MC Donalds op de Grote Markt. De openingsdatum en de openingsuren stonden er ook op vermeld. Er was zelfs een bonnetje bij voor een gratis portie frieten”, vertelt Dries.
“We kregen het bewuste briefje bij ons binnen. We waren er meteen door gecharmeerd. Een gewoon antwoord vonden wij onvoldoende. Daarom zijn we hier speciaal voor Dries alleen met een mini Mc. Donalds op de Grote Markt. Dit is wel degelijk een primeur in België”, legt Kristel Muls, communicatiedirecteur van McDonald’s België, uit.
Dries mocht samen met de burgemeester Frank Boogaerts het lint doorknippen en het mini restaurant plechtig openen.

Kei-lekker
“Het eten bij Mc Donalds is altijd kei-lekker. Het allerlekkerste vind ik nog altijd de gewone hamburger met frietjes. Wij moeten altijd buiten Lier gaan omdat er hier geen is. Met mijn verjaardag zijn wij nog naar Geel geweest. Dat is ook niet bij de deur. Als wij op reis gaan eten we dikwijls bij Mc. Donalds. Spijtig dat hij vandaag al terug weg is”, besluit Dries.
En dan was er een lekkere hamburger met frietjes… (MSL/foto’s MSL)

 

 

Dit artikel delen op social media

Tweet